Otakopin miesten edustusjoukkue lähti latautuneena alkukautensa viimeiseen peliin, Turenkiin, Lammin Lujan vieraaksi. Ikävä kyllä ottelutapahtuman ainoiksi hyviksi suorituksiksi jäivätkin ainoastaan latautuminen ja valmistautuminen otteluun. Otakopin mieslauma tarjoilikin runsas päiselle kotiyleisölle makiaa mahantäydeltä. Nimittäin valehtelematta reilu puolet Lammin Lujan juoksuista syntyivät enemmän tai vähemmän joukkomme avustamina. Mitään tietysti Lujalta pois ottamatta.

Otakopin peli oli takkuista katseltavaa niin sisällä kuin ulkonakin. Tähän peliin lukulasit olivatkin jääneet paikallisen teboilin kassalle. Ulkopeli oli paikoittain siedettävää, mutta hieman virheiden sävyttämää. Valopilkkuina pelissä olivat, kuitenkin pari hyvää sisävuoroa, joissa peli saattiin rullaamaan ja ukkoa kotiin, mutta tämä ei kuitenkaan riittänyt. Soturiemme huono kisakunto vieraskentillä ei ota laantuakseen. Heinäkuun kesätauon aikana kuitenkin varmasti ehditään hioa taktiikat, fysiikat ja henkilökohtaiset suoritukset vaadittavalle tasolle.

Lehdistötilaisuudessa tavoitettiin, Otakopin masentunutta kapteenia korvannut, varakapteeni Verkasalo, joka kylmän viileästi kommentoi joukkueensa tekemistä hävityn pelin jälkeen: "No tästä on hyvä jäädä kesätauolle, kenelläkään ei ainakaan tämän pelin jälkeen ole syytä olla harjoituksista pois!"

Valtteri Marttila 0 / 1
Joonas Saarela 0 / 0
Timo Moisio 0 / 0
Sampo Verkasalo 1 / 0
Taneli Kari 0 / 1
Atte Hartikainen 0 / 0
Eerikki Jakkula 1 / 1
Jaakko Ingerttilä 0 / 1
Vesa Piilola 0 / 0
Ville-Veikko Paunu 2 / 0
Ville Sampo 0 / 0
Tatu Koljonen 0 / 0
Vapaat 0
Harhat 0