Kauden kolmanneksi viimeistä peliä Cobraa vastaan varjosti muutama sairastuminen. Onneksi rosterista löytyi sen verran miehiä, että saatiin täysi joukkue kasaan. Kentällä oltiin hyvissä ajoin ottamassa alkulämpöjä päivän koitokseen. Sääkin oli ihanteellinen, joten lähtökohdat päivän peliin olivat kohdallaan. Ulkopelissä OtaKopin ensimmäistä jaksoa värittivät useat heitto- ja kiinniottovirheet, joilla annettiin vastustajalle ilmaisia tilanteita. Sisäpelissäkin sorruttiin omiin virheisiin. OtaKoppi teki hyvillä lyönneillä muutaman juoksun, mutta se ei riittänyt tällä kertaa. Cobra onnistui tekemään juoksuja tasaisesti jakson mittaan ja vei ensimmäisen jakson 2-6.

Toisella jaksolla mailastaan ja suustaan kova Cobra jatkoi sisäpelissä siitä mihin ensimmäisellä jaksolla jäi. Onnistuipa vastustajan Jussila iskemään kunnarinkin siitä ainoasta kohdasta, josta se Olarin kentältä onnistuu eli kakkosjatkeelta ja portin ali. OtaKopilla sisäpelin ongelmat jatkuivat, eikä toiselta jaksolta saatu kuin yksi juoksu kun Taneli löi Sampon kotiin maailmanluokan kumuralla. Tämä ei riittänyt, ja toinenkin jakso meni Cobralle 1-4.

Käteen jäi yhteensä onnettomat kolme tehtyä juoksua ja nolla pistettä. Kotijoukkueen kestotähti, Sampo, oli yhdellä lyödyllä ja kahdella tuodulla mukana jokaisessa näistä! Ottelun seurauksena Cobra nousi sarjan kärkeen. OtaKoppi taas vaikuttaa juuttuneen sarjan häntäpäähän. Kauden tähän peliin päättäneelle Atelle iso kiitos ja onnea uusiin koitoksiin mualiman navassa!

 

Vielä ennen tehotilastoja vaihtoehtoinen peliraportti haikuformaatissa

Annettiin liikaa
Sisäpeli tahmeaa
Tappio käteen

 

Valtteri Marttila    0/0
Sampo Verkasalo    1/2
Atte Hartikainen    0/0
Timo Moisio    1/0
Taneli Kari    1/0
Ville-Veikko Paunu    0/0
Joonas Saarela    0/1
Ville Huovinen    0/0
Tatu Koljonen    0/0
Jaakko Aho    0/0
Ville Sampo    0/0
Mikael Grön    0/0