​​​​​

Vaikka OtaKoppi kärsikin lukuisista loukkaantumisista, saatiin kovatasoinen kokoonpano liikkeelle. Nähtiin pelissä kuitenkin myös uutta verta, kun joukkueen tulokas Eeli “Tolvanen” Lamponen debytoi OtaKopin väreissä.

Kaksi ensimmäistä vuoroparia oli molemmilta joukkueilta hieman pelirytmin hakemista. OtaKopin ulkopeli teki tulosta, mutta sisävuoroissa jäi panokset vielä piippuun. Kolmannen aloittavalla Rekola kuitenkin pääsi iskemään ottelun ensimmäisen juoksun, mutta tämä ei tarmokkaita OtaKopin miehiä. Ville “Ville Sampo” Sampon lyönti oli uskomattomalla tavalla kepissä ja näin hän iskikin kolmanteen vuoropariin kaksi juoksua. Ensimmäinen jakso päättyikin lopulta OtaKopille juoksuin 4-2.

Toinen jakso eteni erittäin tasaisesti ja kolmanteen vuoropariin siirtyessä Rekola johti jaksoa juoksuin 2-1. Kolmannessa vuoroparissa OtaKopin ketsuppipullo kuitenkin aukesi Tolvasen toimesta. OtaKoppi löi vuoroparissa kolme juoksua, joista kaksi oli tulokkaan lyömiä. Rekola ei tästä kuitenkaan hätkähtänyt, vaan joukkue iski kunnarin takatilanteessa ja iski kaikkiaan viisi juoksua kolmanteen vuoropariin. Neljännellä vuoroparilla juoksuja ei enää nähtykkään, joten Rekola voitti toisen jakson 4-7.

Vuorossa supervuoropari. OtaKoppi pääsi aloittamaan sisältä, mutta kärjen vaikeudet jatkuivat edelleen. OtaKoppi jäi nollille. Rekola saa omalla sisävuorollaan luotua nopeasti palottoman ajotilanteen. OtaKopin erittäin fyysinen linja kuitenkin kesti, eikä Rekolakaan saanut juoksun juoksua supervuorossa.

Yleisö sai nauttia huipputason pesäpallosta koko rahan edestä, sillä kauden ensimmäinen kotiutuslyöntikilpailu oli tosiasia. OtaKopin aloitti jälleen sisältä ja esitti kovuuttaan, kun kolme paria onnistui tekemään juoksun. OtaKoppi pääsi siis suhteellisen turvallisesta asemasta yrittämään vastustajan nollaamista. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, vaan Rekola pystyi iskemään neljä juoksua ja täten voitti kotarin 3-4.