Cobra – OtaKoppi @Sveitsin pesäpallo stadion 6.5.2019

OtaKopin miehet lähtivät kauteen 2019 herkullisista lähtökohdista. Ennätysvahvan rekrytointikauden jäljiltä harjoitusrinki on kaikkien aikojen suurin useamman nuoren vahvistuksen myötä. Pelipaikoista on odotettavissa todellista kilpailua, ja ison seuran meininkiä korostaa myös farmisopimus Latokasken Tiikerien aluesarjajoukkueen kanssa. Osviittaa kesästä saatiin harjoitusottelussa Espoon Pesiksen kanssa, jossa ulkopeli oli rautaa ja sisällä tehtiin tarvittava.

Näihin lähtökohtiin nähden kauden aloitukseen Hyvinkään Cobraa vastaan lähdettiin hiukan yllättäen vain 11 pelaajalla. Mutta vahva nippu oli kuitenkin kasassa. Perinteisesti kovalyöntinen Cobra kesytettiin heti ensimmäisestä vuorosta lähtien. Ulkopeli oli pitävää kun pallot jäivät räpylöihin ja heitot osuivat kohdilleen. Lisäksi lautasen ääressä operoinut Miika ei päästänyt kaveria helpolla. Sisällä taas OtaKopin pojat löivät heti ensimmäisen tasoittavalla Cobran selkärangan poikki. 11 juoksua osaksi kaverin avustuksella, osaksi hienoilla lyönneillä, mukaan lukien pari läpäriä sekä Sampon kunnari, ja ottelun askelmerkit olivat selvät. Lukemia kaunisteltiin lopulta aina 17 juoksuun asti. Komea lukema kolmessa sisävuorossa.

Toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. Juoksuja ei ihan yhtä paljon tahkottu, mutta vastustajalle ei annettu mitään palaa. Pari juoksua Cobrakin sai tehtyä, ja vaikka molemmat olisivat olleet torjuttavissa, oli ulkopeli yksinkertaisesti kivenkovaa. Sisäpeliä helpotti edelleen vastustajan helpot virheet ja harhaheitot, mutta kyllä lyöntipelikin oli mukavalla tasolla.

Jokaisessa sisävuorossa saatiin juoksuja, ja jokaiselle pelaajalle tuli tehomerkintöjä, mikäpä sen parempaa. OtaKoppidebyyttinsä tekivät Aleksi, Miika, Urho ja Henri, ja jokainen osoitti että heillä on paljon annettavaa joukkueelle. Tänä kesänä kelpaa tulla seuraamaan maakiksen pelejä tuliterälle Tuuliniityn hiekkatekonurmelle, jahka joku vastustajista uskaltaa tulla mittaamaan tasonsa!

Lopputulos Cobra – OtaKoppi 0-2 (0-17, 2-11)

 

Valtteri Marttila 0 / 4

Eeli Lamponen 0 / 5

Joonas Saarela 0 / 2

Aleksi Lehtonen 3 / 3

Sampo Verkasalo 1+4 / 4

Mikko Rahkonen 3 / 3

Ville-Veikko Paunu 4 / 3

Miika Olkkonen 2 / 2

Urho Koljonen 2 / 0

Henri Myller 1 / 1

Mikko Ahvenniemi 1 / 1

Vapaat 2

Harhat 5