Otakopin kaudenavausta Kinnaria vastaan päästiin pelaamaan upeissa olosuhteissa kun Tuuliniityn uusi hiekkatekonurmi oli vihitty käyttöön ja kentän laidallekin oli saapunut Otakopin hall of fame jäseniä.

Ensimmäisellä jaksolla peli oli tasaista aina viimeisen tasoittavalle asti. Aleksin vastustamanton kakkosrajaleikkuri kuitenkin ratkaisi jakson Otakopille. Tuloksena kunnari ja kaksi tavallista.

Toisella jaksolla ulkopeli oli tiivistä, mutta sisäpeli tökki pahasti. Kinnari oli pisteen johdossa ensimmäiset kaksi vuoroa ja kolmannenkin jälkeen oltiin tasatilanteessa 1-1. Aleksi astui kuvaan taas toisellakin jaksolla ja löi päivän toisen kunnarinsa tyhjään kenttään kolmospesän päältä. Ketsuppipullo aukesi ja pinnoja kävivät takomassa vuorollaan Sampo, Urho ja Rahkis. Kirsikkana kakun päälle Eeli laittoi pallon kolmospesän päältä pöpelikköön ja oli jo kakkospesällä kyttämässä kunnarin mahdollisuutta. Kinnari oli ovelasti ottanut pallon haltuun ja piilotteli sitä pusikossa. Eeli lähti etenemään kolmoselle, mutta harhautus ei lopulta onnistunut kun Eeli ehti ennen palloa kolmoselle ja pääsi juhlimaan kunnaria. Tasoittavalla Kinnari sai vielä kirivaihdetta päälle, mutta yksittäiset jouksut eivät riittäneet jaksovoittoon ja näin Otakoppi juhli puhdasta 2-0 voittoa.

Parannettavaa jäi erityisesti sisäpelissä peruspeliin, kun pelin avaamiseen tarvittiin tällä kertaa läpilyöntejä. Torstaina Otakoppi lähtee hakemaan Espoon herruutta mailapuiston kentältä.

Lopputulos OtaKoppi - Kinnarin Pesis 2-0 (5-2, 7-4)