Vuoden toinen kotiottelu oli tosiasia, kun Vantaanjoen Juoksu Vantaalta saapui kokeilemaan ensimmäistä kertaa Tuuliniityn oranssia pintaa. Jo ennen ottelua oli selvää, että voitto pitää saada, jos Miika Jokisen “100 % voiton piikkarit” haluavat säästää tarunhohtoisen maineensa.

OtaKoppi aloitti sisältä Miika Jokisen voitettua hutunkeitto. Vaikealla ensimmäisellä sisävuorolla OtaKoppi sai kuin saikin juoksun, kun T. Kari löi kauden ensimmäisessä ottelussaan Aleksi Lehtosen kotiin. Ensimmäisellä jaksolla kotijoukkueen ulkopeli oli totutun kovaa, mutta sisäpeli yski pahemman kerran. Viimeiseen vuoropariin tultiin vastustajan johtaessa 1-2. Tähän väliin OtaKoppi teki löyntijärjestykseen nerokkaita ja taktisia muutoksia, ottaen Sampo Verkasalon lyöjäjokeriksi. Asiat kulkivat suunnitelmien mukaan, kun Verkasalo pääsi ajolähdössä onnistuneesti kotiuttamaan Mikko “Rahka” Rahkosen. Tästä innostuneena joukkueen sisäpeli alkoi rullaamaa, kun Mikko “Ahvenmikko” Ahvenniemi toi T. Karin lyönnillä ja Joonas “Kinttu” Saarela syöksyi juoksun Miika Olkkosen lyönnistä. Myös Verkasalo toi juoksun Ville-Veikko “V-V” Paunun lyönnistä. Viimeisessä vuorossa OtaKopin ulkopeli oli rautaa ja ensimmäinen jakso OtaKopille luvuin 5-2. Loistava suunnanmuutos

Toiselle jaksolle vierasjoukkue teki pienoisia muutoksia ottamalla yleisöstä pelaajan loukkaantuneen tilalle. Myös kotijoukkue teki pienoisia muutoksia. Myös toinen jakso oli OtaKopin näytöstä, vaikka sisäpelissä oli edelleen parantamisen varaa. Toisen erän kohokohta nähtiin kolmannessa vuoroparissa, kun T. Kari jatkoi vahvoja otteitaan lyömällä highlight-arvoisesti pallon taka-aidan alitse ja kiertämällä kunnarin. Toinen jakso suvereenisti OtaKopille 8-1.

OtaKoppi - Vantaanjoen juoksu 2-0 (5-2,8-1) @ Tuuliniityn hiekkatekonurmi 28.5.2019