Miesten maakuntasarjan alkukauden päätösottelussa vastaan asettui Tuuliniityn heinäkuisena lauantaina Hyvinkään Tahko, jonka joukkue koostui lähinnä C-ikäisistä junioreista. OtaKopin kokoonpanossa oli poikkeuksellisesti vain kymmenen pelaajaa puolen joukkueesta ollessa jo kesälomilla. Tämä ei menoa haitannut, vaan miehet ottivat lisääntyneen vastuun kiitellen vastaan niin mailan varressa kuin kaarellakin, ja kaikki pelaajat pääsivät tehopisteiden makuun.

Ensimmäisellä jaksolla Valtteri, V-V ja Joonas rakensivat kovalla prosentilla tilannetta päälle, ja kotiutusosaston ensimmäiseksi kohteeksi valikoitui vastustajan kakkospolttaja. Kolme tikkiä perätysten pussinpohjalta ja Tahko vaihtoi tilalle uuden polttajan. Hyvinkääläisetkin rakensivat tilannetta, mutta räpylät laskivat viimeistään kolmannessa vuorossa kun Eeli painoi pallon ajolähdössä maisemiin kakkospesän takaa. Ensimmäinen jakso OtaKopille 12-5.

Toinen jakso lähti käyntiin tasaisissa merkeissä, mutta toisella sisävuorolla OtaKopin juoksuhanat jälleen avautuivat. Yhdeksän juoksua lähtien Aleksin pajatsontyhjennyksestä niin ikään kakkospesältä ja vastustajan eväät oli syöty. Tässä vaiheessa Hyvinkään poikia ei näyttänyt enää paljoa kiinnostavan, ja juoksuja tehtiin mm. koppipudotuksilla, pussinpohjanäpyillä ja harhoilla. Toinen jakso kotiin 19-4 ja juniorit lähetettiin kotimatkalle OtaKopin lähtiessä kesätauolle yhdeksän ottelun voittoputkessa.

OtaKoppi - Hyvinkään Tahko 3 2-0 (12-5, 19-4) @ Tuuliniitty 13.7.2019