OtaKopin naiset aloittivat jatkosarjan kun se kohtasi vieraspelissä omalla kotikentällään Roihun. Alkusarjassa käyty tiukka mittelö oli selkeästi jäänyt kaivelemaan joukkuetta ja tähän peliin lähdettiin taistelemaan periksiantamattomalla asenteella. Peli sai lisämaustetta kun joukkueen ja pelinjohtaja Marttilan välille oli syntynyt sanaharkkaa jauhelihan käsittelystä. Kriisin hetkellä avuksi saatiin mukaan toinen pelinjohtaja, kun Sampo tarttui kaarella mailamiehen tehtäviin.

Kapteenina debytoinut Minna nappasi hutunkeitosta voiton ja OtaKoppi pääsi aloittamaan pelin sisävuorolla. Ensimmäisellä sisävuorolla T-Talon Subway kultakypärä Meri pääsi purkamaan syntynyttä tilanetta kotiuttaen Erikan. Ulkovuorossa nähtiin tiukkoja suorituksia, mutta vastustajan tiukalla lyönnillä tilanne tasottui 1-1 OtaKopin siirtyessä toiselle sisävuorolle. Toisen sisävuoron alussa Merin loistava lyöntivire jatkui läpilyönnillä jolla, Tuulia ja Noora juoksivat kotiin Merin itse juostessa 2. pesälle asti. Elinan taiturimaisella kotiutuksella juoksi Minna vielä kotiin. Sama peli-ilo jatkui myös kolmannella vuoroparilla Merin ja Tuken kotiuttaessa ja Anksun näyttäen esimerkillistä jatkuvaa peliseurantaa karatessaan harhaheitolla kotiin. Neljännellä vuoroparilla OtaKoppi kuitenkin jäi ihastelemaan vastustajan tiukkaa etukenttä sekä taitavasti lyönyttä kärkeä. Tauolle siirryttiin Roihun vieden ensimmäinen jakso 8-7.

Päättäväinen OtaKoppi näytti voitonnälkänsä toisen jakson ensimmäisellä ulkovuorolla polttamalla vastustajan kärjestä tärkeät ensimmäiset kolme paloa. Ilmiömäisen hienoja kotiutuksia ensimmäisessä vuoroparissa väläytelleet Tuke ja Meri jatkoivat varmoja otteita myös toisessa jaksossa. Ulkopelissä tärkeitä koppeja napsi vuorotellen polttolinjan lukkoina toimineet Marika, Minna ja Elina. Vastustajan sisäpelin lopullisesti sotki lukkarina häärinyt Erika, joka tarjoi oikealla hetkellä niin hankalia tolppasyöttöjä kuin taktisia vääriä. Toisen jakson taistelu päättyi OtaKopin voittoon 2-3 ja illan tummetessa siirryttiin kesän ensimmäiseen supervuoroon.

Supervuorossa OtaKoppi päätti aloittaa ulkovuorosta, sillä neljännen aloittavalla Roihu ei ollut saanut omaa sisäpeliä kulkemaan kun OtaKopin etukentässä 1-vahtina pelanut Jenni oli napsinut palot vakuuttavasti. Taktinen päätös kannatti, sillä Roihu sai vain nihkeästi yhden juoksun aikaiseksi. OtaKopin kärki näytti miten hommat hoidetaan: Erika kotiutti Nooran ja Elina taituroi Minnan kotiin. OtaKopista palkittiin 1. palkinnolla näyttäviä lyöntejä paukutellut Meri ja 2. palkinnolla kierona lukkarina toiminut Erika. Pelissä nähdyllä tsempillä ja päättäväisyydellä on hyvä jatkaa kesän viimeisiin peleihin!


Noora Torppo 0/2
Minna Vuorenpää 0/2
Erika Allekotte 1/1
Elina Verkasalo 2/1
Jenni Ruohoniemi 0/2
Marika Riikonen 0/1
Henna Poikolainen 0/0
Annamaija Hutri 0/1
Tuulia Keinänen 3/1
Meri Terho 5/1


Harhat: 1
Vapaat: 0