Naisten aluesarjan jatkosarjan toinen kamppailu OtaKoppi-NiceTeam pelattiin 4.9.2017 Olarin hiekkatekonurmella kotijoukkueen vieden pelin kirkkaasti 2-0 (14-0 ja 10-1).

Sääolosuhteet syyskuun ensimmäisenä maanantai-iltana olivat jo varsin syksyiset ja tuuliset, ja OtaKoppi jatkoi voittoputkeaan myötätuulessa. OtaKoppi aloitti pelaamisen hyvällä vireellä kapteeni Minna Vuorenpään voitettua hutunkeitto. Pelinjohtaja kaksikon Waken ja Sampon taktisen johtamisen siivittämänä voitto oli tiedossa heti vuoroparista lähtien. Ensimmäisen vuoroparin jälkeen OtaKoppi hallitsi peliä jo 7-0 ja toisen vuoroparin jälkeen tilanne oli 12-0. Kolmannessa vuoroparissa vastustaja kiristi otetta ja vuoroparissa ei syntynyt ainuttakaan juoksua. Neljännessä vuoroparissa OtaKoppi loihti vielä kaksi etenijää lipun ohi kotipesään.

Toinen jakso aloitettiin maltillisemmalla juoksusaldolla. Ensimmäisessä vuorossa kotijoukkue teki yhden juoksu, toisessa ei lainkaan juoksuja. Kolmannessa vuoroparissa alkoi taas tapahtua harhaheiton ja Elinan ajolähtöön kentän tyhjäksi täräyttäneen kunnariin päätyneen lyönnin myötä tilanne oli 6-0. Kolmannessa vuoroparissa nähtiin vielä lisää onnistumisia ja vuoropari päättyi tilanteeseen 10-0. Vuoropariin mahtui myös yksi epäonni Minnan reväyttäessä pohkeensa kolmoselta kotiin pinkoessaan. Kipuhan ei etenemistä haitannut ja kotiin tultiin juoksun kanssa yhdelläkin jalalla. Neljännessä vuoroparissa vastustajalla oli vielä mahdollisuus kaventaa ja ”tehdä ihme”, mutta vapaataipaleen tuoma yksi juoksu oli vain laiha lohtu.


Rebecca Ikonen 2/3
Minna Vuorenpää C 0/4
Erika Allekotte 4/1
Raisa Harjula 3/2
Jenni Ruohoniemi 1/2
Meri Terho 2/3
Elina Verkasalo 1+4/3
Tuulia Keinänen 1/2
Henna Poikolainen 2/3
Annamaija Hutri 0/1


Vapaat 2
Harhat 2