Mukavaa värinää oli Turengin ilmassa, kun kolme vihellystä kutsuivat OtaKopin naiset ensi kertaa kaareen kaudella 2019. Kauan odotettu kauden avaus alkoikin vierasjoukkueelta vahvasti. Tilanteita saatiin aikaiseksi koko rosterilla ja sisäpeli piti. Viimeisessä vuoroparissa Janakkala esitteli kuitenkin vahvaa lyömistä laajalla rintamalla tehden 7 juoksua ja vieden jakson. Sama kuvio toistui toisessa jaksossa. OtaKoppi pysyi hyvin Janakkalan kyydissä ensimmäiset vuoroparit, tällä kertaa Janakkala iski ratkaisevat 7 juoksua jo kolmannessa vuoroparissa.

Vaikka pisteet jäivät perinteiseen tapaan Janakkalan hiekkamonttuun, OtaKopin pelissä oli paljon hyvää ja tästä on hyvä jatkaa. Parannettavaksi päätettiin merkin näyttäminen ja seuraaminen. Janakkalassa merkin seuraaminen vaikeutui olennaisesti mopopoikien aiheuttaman synkän savupilven sumentaessa ilmaa ja ajattelua.

Palkintoja ei Janakkalassa jaettu. Kapteeni olisi jakanut ne kolmikolle: Mia, Erika ja Noora.

Joukkueen uusi jäsen Mia esiintyi niin vakuuttavasti ulkopelissä, että vastustajan pelinjohtaja yritti tiukasti ohjata omien pelaajiensa lyöntejä muualle. Mian sisäpelin ansioista kertovat parhaiten tilastot.

Erika oli terävänä lautasen ääressä ja teki valtaosan Otakopin paloista napsien etenijöistä paloja kakkoselta ja kolmoselta. Kauden ensimmäinen ansapalokin saatiin aikaiseksi. Katsomossa vähemmän lajia tuntevat saattoivat lukea ansan normaalina harhaheittotilanteena.

Noora hoiti tonttinsa numerona 1 tyylikkäästi. Kentälle mentiin ja kotiin saavuttiin. Nooran räpylään tarttuivat kaikki kovat kakkosrajan vedot.

Janakkala - Otakoppi 2-0 (14-4)(12-4)

1.Noora 3/0

2.Minna 1/0

3. Erika 2/0

4. Mia 2/4

5. Jenni 0/1

6. Meri 0/0

7. Reetta 0/1

8. Marika 0/0

9. Jannica 0/0

vapaat 2