Peli lähti käyntiin lupaavasti Minnan voittaessa hutunkeitto. OtaKoppi aloitti sisältä mutta lyöntikierros lähti käyntiin lievästi sanottuna tahmeasti, kun ensimmäiset kolme lyöjää paloivat. Siitä kuitenkin herättiin peliin ja ulkopelissä OtaKoppi onnistui puolustamaan sinnikkäästi. NuMa sai kuitenkin tehtyä kaksi juoksua Sannin upeista kopeista ja Mian pysähdyttämättömistä tappoheitoista huolimatta.

Seuraavalla vuoroparilla OtaKoppi pääsi yllättämään vastustajan kahdesti. Ensin Erika löi läpi ja juoksi kunnarin tyhjään kenttään. Heti perään Mia pakutti läpilyönnillä Erikan kotiin ja itse juoksi OtaKopille jo pelin toisen kunnarin. Kaksi kunnaria kahdella lyönnillä toi uutta uskoa peliin. Jannica onnistui upealla lyönnillä vielä kotiuttamaan Mian.

Vastustaja teki kolme juoksua toisella vuoroparilla ja neljä juoksua kolmannella OtaKopin jäädessä ilman lisäjuoksuja. Ensimmäisen jakson vei siis NuMa juoksuin 9-4. Ensimmäisen jakson hyvät suoritukset kuitenkin toivat uskoa otakoppilaisille voiton mahdollisuudesta.

Toiselle jaksolle Minna tuli jokeriksi nestehukan takia ja Jenni pääsi testaamaan peliä numerolla 3. Ensimmäisellä vuoroparilla NuMa aloitti vahvasti kolmella juoksulla haastaen sekä rajoja että takakenttää. OtaKopin naiset ottivat haasteen vastaan ja tulivat rinnalle. Ensin Mia kotiutti Nooran, sitten Jenni pääsi vapaataipaleen turvin kotiin ja kolmantena pitkästä aikaa pelaava Tuulia löysi lyöntinsä ja kotiutti Erikan upealla välilyönnillä.

Toisella vuoroparilla NuMa sai vielä kaksi lisäjuoksua. OtaKoppi jatkoi taisteluaan ja Erika löi Jennin kotiin. Kolmannella vuoroparilla NuMa jäi juoksutta ja otakoppilaiset pääsivät iskemään. Sisävuorolla oli Jennin vuoro lyödä kunnari ja Noora sai juosta rauhassa kotipesään. Tällä OtaKoppi siirtyi toisen jakson johtoon, ja eroa saatiin vielä kasvatettua Minnan upealla kotiutuslyönnillä. Viimeisellä vuoroparilla NuMa onnistui kaventamaan vielä yhdellä juoksulla, mutta jaksovoitto meni OtaKopille ja kauden ensimmäinen piste oli varmistettu.

OtaKoppi aloitti supervuoron ulkovuorolla jatkaen vahvaa peliään. NuMa onnistui lyömään läpi kakkosrajasta, mutta Sannin nopean haun ansiosta kunnaria ei saatu. Noora jatkoi upeita kurotuksiaan ja Mia tappoheittojaan ja NuMan sisäpeli saatiin pysäytettyä kahteen juoksuun. OtaKoppi lähti hakemaa voittoa ja se näkyi. Merkkivirheiden määrä väheni pelin loppua kohden ja 3-tilanne saatiin päälle. Jo monta juoksua lyönyt Mia kotiutti ensin Jennin, ja Jannica jatkoi vahvalla lyönnillään kotiuttaen Erikan. Lisäjuoksuja ei valitettasti tullut, joten peli ratkaistiin kotiutusjuoksukilpailulla.

Kotiutusjuoksukilpailussa NuMa onnistui kotiuttumaan vain kaksi juoksijaa otakoppilaisten jatkaessa upeita ulkopelisuorituksiaan. Siitä OtaKoppi lähti haastamaan. Ensimmäisena parina lähti suorittamaan Auri juoksijana ja Erika lyöjänä. Hyvistä lyöntiyrityksistä huolimatta jäätiin vielä juoksutta. Seuraavan parina Mia lähti kotiuttamaan Nooraa. Jo useamman juoksun lyönyt Mia ja tehokkaasti kotiin juossut Noora avasivat OtaKopin kotiutusjuoksukilpailun juoksutilin. Kolmantena Tuulia yritti rohkeasti kotiuttaa Minnan näpyllä kotiin, ja tulos oli riskin väärti, sillä tuloksena toinen juoksu OtaKopille. Neljäntenä parina Jannica lähti ratkaisemaan peliä kotiinjuoksijana Marika. Valitettavasti Jannican kovat lyönnit eivät aivan riittäneet pisteeseen. Viimeisenä parina Jenni lähti haastamaan ulkokenttää ja Sanni oli valmiina sinkoamaan kotiin. Ensimmäinen lyönti nousi kopiksi ja toinen meni suoraan 3-polttajalle. Viimeisellä lyönti meni kopparille asti ja Sannin nopeilla jaloilla oltiin kotona jo melkein ennen heiton lähtemistä. Viimein ratkesi voitto OtaKopin naisille!

Pelissä nähtiin upeita suorituksia aivan jokaiselta naiselta. Kakkospalkinnolla palkittiin joukkueen kapteeni Minna ja ykköspalkinnolla sekä sisä- että ulkopelissä upeasti pelannut Mia. Tästä on hyvä jatkaa lauantaina Latista vastaan!

1. Auri Väljä 3V 0/0

2. Noora Torpo 1V 0/3

3./10. Minna Vuorenpää K 2/1

4. Erika Allekotte L 1+1/4

5. Mia Hautala 2P 1+4/2

6. Tuulia Keinänen 3P 2/0

7. Jannica Stenbäck S 2/0

8. Marika Riikonen 2V 0/0

9. Sanni Ohisalo K 0/1

10./3. Jenni Ruohoniemi K 1+2/4

Vapaat 1