Ottelu Virkkalaa vastaan alkoi vireästi, kun Kirittäret löivät heti kaksi juoksua 1. vuoroparissa. OtaKopin naiset kavensivat tilanteeksi kuitenkin 1-2, kun Jannica puhkoi takakentän lyönnillään. Toinen vuoropari oli mahdollisesti ottelun nopein. OtaKoppi piti Kirittäret hyvin aisoissa eikä antanut juoksuja, mutta harmillisesti myös OtaKopin oma lyöntivuoro jäi liian lyhyeksi. Takaa-ajo ei siis edistynyt. Epäonnistunut sisävuoro lannisti kotijoukkueen pelivirettä, mutta loi otollisen hetken Kirittärien karkumatkalle. Kenttää puhkottiin kahteen otteeseen ja kotijoukkueen harhaheiton turvin Virkkala siirtyi 3. vuoroparissa 1-5 johtoon.

OtaKopin onneksi Meri oli vireessä ja valmis näyttämään kyvykkyytensä mailanvarressa. Kolmospuolen läpilyönnillään hän purki takakärjen rakentaman ajolähtötilanteen ja kavensi tilanteeksi 3-5. Kolmannessa vuoroparissa myös Noora onnistui kotiutusyrityksessään ja kotiutti Sannin, joka toi kotijoukkueen 4. juoksun.

Onnistuneen sisävuoron tuoma itseluottamus näkyi ulkokentän upeissa suorituksissa. Palot tehtiin heti kolmesta ensimmäisestä lyöjästä, jonka jälkeen Kirittärien takaa-ajo taivalta jatkettiin joukkueen kapteenin Minnan johdolla. Merille rakennettiin ajolähtötilanne, jossa hän onnistui jälleen ja tasoitti ottelun tilanteeseen 5-5. Ajotilanteen jatkuessa seuraavaksi lyöntivuorossa oli Tuulia, joka löi OtaKopin 1. jakson voittojuoksun. Jaksoi päättyi 6-5 OtaKopin voittoon.

Toiselle jaksolle OtaKoppi teki yhden vaihdoksen, kun Meri siirtyi Tuulian tilalle 3. polttajaksi ja numerolle 6. Jakso alkoi OtaKopin osalta alavireisesti, kun kärjestä syntyi heti kolme paloa. Virkkala vastaavasti oli vireessä ja onnistui rakentamaan itselleen heti 3. tilanteen ja teki nopeasti 2. jakson avausjuoksun. OtaKoppi ei kuitenkaan yhdestä juoksusta lannistunut vaan sisuuntui ja teki 2. vuoroparissa peräti kuusi juoksua. Varsinaisen juoksuputken avasi Jenni upealla kotiutuslyönnillään, päästen itse etenemään aina 2. pesälle asti. Seuraava juoksu syntyi vastustajan harhaheiton turvin, jota seurasi Minnan kahden juoksun läpilyönti. Myös Mia onnistui lyömään kahden juoksun läpilyönnin.Tilanne OtaKopin hyväksi tässä vaiheessa  6-1.

Toisessa vuoroparissa Kirittäret eivät onnistuneet tekemään juoksuja, mutta yritys oli kova. Tämä näkyi 3. aloittavassa vuoroparissa, kun Virkkalan naiset polttivat heti kärkeen kolme pelaajaa OtaKopin neljästä lyöjästä. Kolmannessa vuoroparissa Kirittäret onnistuivat myös kaventamaan OtaKopin etumatkaa kahdella juoksulla, joista ensimmäinen tuli vapaataipaleen turvin. Neljänteen vuoropariin siirryttäessä tilanne oli OtaKopin eduksi 6-3. OtaKopin johtoasema vain vahvistui, kun Minna toi OtaKopin 7. juoksun vapaataipaleen turvin. Kirittäret eivät onnistuneet kaventamaan tilannetta 4. tasoittavassa vuoroparissa ja 2. jakso päättyi 7-3 OtaKopille. Näin ollen ottelu päättyi 2-0 OtaKopin voittoon.

Virkkala-pelissä OtaKopin lukkarina pelasi poikkeuksellisesti Jenni, joka suoriutui tehtävästään loistavasti. Vakiolukkarimme Erikan poissaolo vaikutti kuitenkin joukkueen kaaripeliin, mikä ei toiminut entiseen tapaan, kun kapellimestari ei ollut johtamassa kuoroaan. Heikosta kaaripelistä huolimattta sisäpeliä pelattiin koko joukkueen voimin ja onnistumisia tuli jokaiselle. Tästä kertovat muun muassa joukkueen tehopistelukemat. Tässä pelissä kaikki vähintään toivat tai löivät juoksun. Ottelussa kotijoukkueen ykköspalkinnolla palkittiin Auri ja kakkospalkinnon sai Meri. Hyviä suorituksia ja onnistumisia tuli jokaiselle!

Seuraavaksi OtaKopin naisilla on edessään juhannus- ja harjoittelutauko. Pelikentille palataan tiistaina 9.7., jolloin Tuuliniittyyn saapuu Päiväkummun Pesis 2 (PäPe2). Päiväkumpu on kuuden ottelun jälkeen kymmenellä pisteellä sarjataulukon 4. ja vain kolmen pisteen päässä OtaKopista. OtaKopin naiset ovat sarjataulukossa sijalla 7. seitsemällä pisteellä. Odotettavissa on siis hyvin tiukka ja tapahtumarikas ottelu, tervetuloa! 

1. Auri Väljä 3V 0/1
2. Noora Torpo S 1/2
3. Minna Vuorenpää 1V (K) 2/3
4. Mia Hautala 2P 2/1
5. Jannica Stenbäck 3K 0/1
6. / 10. Tuulia Keinänen 3P 1/0 
7. Marika Riikonen 2V 0/1
8. Jenni Ruohoniemi L 1/2
9. Sanni Ohisalo 2K 0/2
10. / 6.  Meri Terho 3P 3/0

1 harhaheitolla & 1 vapaalla

PJ. Eeli Lamponen