Viikko aloitettiin sopivasti maanantaipelillä 29.7. Vihdin palloa vastaan. Heti alkuun saatiin järkytykseksi huomata, että vastustajalla oli jo heittely käynnissä, kun kotijoukkue vasta saapui paikalle. Lieneekö syynä sitten ollut se, että koulut alkavat vasta ensi viikolla… Lämmittely lähti kuitenkin hyvin käyntiin ja merkkikin ehdittiin kerrata sopivasti pelinjohtajan Eelin kanssa. Kokoonpano oli hieman pienempi kuin yleensä, nimittäin 9 pelaajaa. Pelijärjestyksessä oli muutamia uusia kokeiluja, mutta pääosin mentiin tuttuun tapaan.

Minna näytti jo hutunkeitossa kaapin paikan selvällä voitolla. Ensimmäiseen vuoroon lähdettiin rauhalliseen tahtiin ja saatiinkin kaksi juoksua. Vihti sai ensimmäisellä sisävuorollaan yhden juoksun, mutta sitten OtaKoppi alkoi dominoimaan. Ensimmäisen jakson aikana pidettiin oma peli hyvin hallussa, eikä vastustajalle annettu enää ainuttakaan juoksua. Toisella vuorolla saatiin kuusi juoksua, joiden joukossa nähtiin Jennin kunnari. Kolmannella jaksolla jatkettiin samaa kaavaa ja saatiin kuusi juoksua, joista kaksi löi Minna. Annekalta nähtiin upeaa suorittamista niin juoksemassa kuin lyömässäkin! Viimeisessä sisävuorossa Auri löi vielä yhden juoksun, mutta muutoin väsymys alkoi jo näkyä.

Toiseen jaksoon lähdettiin ilman vaihtoja hyvillä mielin. Vihti aloitti hyvällä sisävuorolla, vaikka saldoksi jäikin vain yksi juoksu. Ulkona nähtiin edelleen hyvä suorituksia kaikilta, vaikka pelin väsymys alkoi pikkuhiljaa näkyä. Sisällä saatiin viisi juoksua, vaikka myönnettäköön, että kolme niistä vapailla. Kaari jaksoi edelleen olla skarppina, hyvä me! Loppupeli sujui vaisummin vaikkakin hallitusti, ja suoritukset pysyivät edelleen huolellisina. Toisella vuoroparilla ulkona pidettiin nollat ja sisällä tehtiin kaksi juoksua. Ulkona nähtiin Nooralta hyvä kiinniotto rajakovasta ja Marikalta taitavia kiinniottoja vaikeista polttoheitoista. Kolmannella sisävuorolla jäätiin ilman juoksuja ja vastustaja sai kahden seuraavan sisävuoronsa aikana neljä. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, ja tasoittava jätettiin pelaamatta. Voitto tuotiin kotiin 2-0!

 
Palkinnot menivät: 1. Jenni ja 2. Anneka
 
Jaksot: 2-0 (15-1, 7-5)
 
  1. Auri Väljä (3V) 2/1
  2. Sanni Ohisalo (2K) 2/0
  3. Anneka Kruuti (3K) 4/2
  4. Erika Allekotte (2P) 2/1
  5. Jenni Ruohoniemi (L) 6/7
  6. Noora Torpo (S) 4/2
  7. Reetta Arokoski (3P) 1/0
  8. Marika Riikonen (2V) 0/1
  9. Minna Vuorenpää (1V) “C” 2/3
 
Harhoilla 1
Vapailla 4
PJ: Eeli Lamponen