Hyvässä säässä oli mukava lämmitellä ja valmistautua peliin tutulla Tuuliniityn kentällä. Pääsimme suoraan hutunkeitosta ulkokentälle, missä annoimme heti näytöksen huippupelistämme polttamalla vastustajien lyöjät 1, 2 ja 3. Taktiikkamme toimivat sekä sisällä että ulkona loppujaksonkin ajan, ja tauolle jäimme voittoisasti juoksuin 12-1, vaikkemme viimeistä lyöntivuoroa lyöneetkään.

Toisessa jaksossa vastustaja onnistui hyvillä lyönneillä, sekä muutamalla vapaalla ja harhalla tekemään viisi juoksua. Otettamme ei kuitenkaan saatu horjutettua, vaan urakoimme jakson aikana yhteensä 21 juoksua, toki osa näistä harhojen ja vapaiden myötä. Ulkopelissä nähtiin myös hienoa uhrautumista varpaita varomatta. Iso kiitos kuuluu lisäksi upeasta pelinjohdosta Aleksille ja Eelille.

2-0 voitosta oli kaikkien helppo hymyillä, jokainen oli hoitanut roolinsa erinomaisesti. Erityisesti hymyilytti hienosti pelannutta, kakkospalkinnon saanutta Jenniä, sekä ansaitusti ykköspalkinnon saanutta, aivan mahtavaa pelisilmää osoittanutta ja onnistumisia toisensa perään tehtaillutta Marikaa.

  1. Sanni K
  2. Reetta S/J (Vaihto #10)
  3. Anneka 2V
  4. Erika L
  5. Mia 2P
  6. Jenni 1V
  7. Noora 3V/S
  8. Marika K
  9. Meri 3P
  10. Minna J/3V (Vaihto #2)
PJ Aleksi ja Eeli