OtaKopin naiset pelasivat vieraspelin kotikentällään Tuuliniityssä Latokasken tiikereitä vastaan. Kesti vain 1 tunti ja 45 minuuttia, kun LaT15 suuntasikin jo syvemmälle Espooseen mukanaan täydet 3 pistettä.

OtaKopin sisäpelissä tuli paljon pieniä virheitä, joista tiikerit eivät jättäneet rokottamatta. Otakopin sisävuorot olivat rauhattomia ja lyhyitä. Pitkiin sisävuoroihin ei tosin yltänyt Latokaskikaan. Siitä piti huolen vastavuoroisesti Otakopin vakaa ulkopeli. Pelin ratkaisujuoksut tulivat Latokasken hyvillä ja yllättävillä lyönneillä.

Ensimmäinen jakso ratkesi lopullisesti, kun Latokasken nro 3 onnistui ylittämään kopparimme. Tuloksena 2 juoksua, kunnari ja päätuomari sai viheltää pilliinsä jakson päättymisen merkiksi.

Toisen jakson Latokasken voittava teko tuli 2 palon ajolähtötilanteessa, jossa etulaittoman ja hudin jälkeen Latokasken jokeri 10 löi Erikan korkeasta tolpasta laakapallon juuri ja juuri rajan sisäpuolelle kolmospesän kohdalle ja siitä aitojen taakse. Leuatloksauttava suoritus, josta palkintona tiikereille 2 juoksua. Rau!

Vaikka Otakopin sisäpeli oli nihkeää mahtui sinnekin hyviä suorituksia.

Jenni toimi ansiokkaasti kotiuttajana lyöden hienot 4 juoksua. Auri naputteli kärkilyöntejä, joista komeimpana etupelaajien ylitysnäpy. Marikan viime pelissä löytynyt lyönti oli edelleen iskussa: tuloksena tyylikäs kotiutus. Anneka eteni pikajuoksijan vauhdilla (kuten aina) tuoden 3 juoksua. Sanni kärkenä pääsi hyvin kentälle kakkospuolen lyönneillään.

OtaKoppi oli piilottanut viime kauden subway-kultakypäränsä häntäpään kotiuttajaksi numerolle 9. Pelin aikana kävi ilmi, että siellä olikin piilokärki! Meri toi joukkueen juoksuista puolet. Edellisinä kausina Flow-festivaali on rokottanut rankastikin OtaKopin joukkuetta, mutta niistä on nyt selkeästi opittu ja tänä vuonna festivaali toimikin voitelijana!

Tappiosta huolimatta jälleen kiitos pelinjohtaja E. Lamposelle ja mailaihminen V. Marttilalle. Tappio oli Lamposen ensimmäinen tappio hänen vakuuttavalla pelinjohtajaurallaan. Tämä oli myös ensimmäinen kerta koskaan, kun OtaKopin vastustaja poistui Tuuliniityn hiekkatekonurmelta kolmeen pisteen kanssa.

Tilastotappiot ja niukka häviö voitettavissa olevalle paikallisvastustajalle jäivät kaivertamaan Otakopin joukkuetta , mutta onneksi on vielä yksi peli ja mahdollisuus nauttia pelaamisesta kaudella 2019. Sitten piikkarit katoavatkin taas kaapin perukoille ja jäävät odottamaan tekonurmien sulamista.

15.8.2019 LaT15-Otakoppi 2-0 (5-4,6-5)

1. Sanni Ohisalo, 3k, 0/1
2. Minna Vuorenpää, s (J2), 0/1
3. Anneka Kruuti, 2k, 1/3
4. Erika Allekotte, l, 0/0
5. Jenni Ruohoniemi, 1v, 4/0
6. Mia Hautala, 2p, 0/0
7. Marika Riikonen 2v (J7,J2), 1/0
8. Reetta Arokoski, 3v 0/0
9. Meri Terho 3p, 0/4
10. Auri Väljä (7), 1/1
 
vapaat 2