Useamman viikon tauon jälkeen OtaKopin naiset kohtasivat aurinkoisessa säässä kotipelissään Janan. Tauon aikana Tuuliniityn kenttä oli muuttunut kuin uudeksi, kun hiekkaa oli lanattu pois ja kentän rajat olivat selvästi erotettavissa. Taistoon lähdettiin 12 naisen ja pelijohtaja Aleksin voimin. Hutunkeitto meni tällä kertaa vierasjoukkueelle ja OtaKoppi pääsi aloittamaan pelin ulkokentällä.

Ensimmäisessä vuoroparissa peli pysyi hyvin kasassa eivätkä vastustajat saaneet yhtään juoksua. Siitä olikin hyvä lähteä rakentamaan omaa sisävuoroa, jossa Meri hienosti sekä toi että löi yhden juoksun. Toisessa ja kolmannessa vuoroparissa OtaKoppi oli vaikeuksissa, kun Janan Kristiina Pitkänen löi sisävuorolla takaa läpi ja Jana pääsi reiluun johtoon. Sisäpeliä taas vaivasivat ikävät palamiset ykköspesälle. Viimeisessä vuoroparissa sisäpeli alkoi taas sujumaan eikä Jana saanut yhtään juoksua. Valitettavasti myös Janakkala pysyi tiukkana ja ensimmäinen jakso päättyi kotijoukkueen tappioksi 3-9.

Toisella jaksolla koppariksi vaihtui Jenni ja Noora siirtyi jokeriksi. Muuten kokoonpano pysyi samana. Toisella jaksolla kentälle meno alkoi sisävuorossa sujumaan, mutta harmillisten koppien seurauksena juoksusaldo jäi vähäiseksi. Ulkopelissä hienoja suorituksia nähtiin lukkari Erikalta, joka onnistui polttamaan useamman vastustajan pelaajan. Siitäkin huolimatta Jana takoi juoksuja armotonta tahtia kahdessa ensimmäisessä vuoroparissa. Kolmannessa sisävuorossa OtaKoppi rakensi hyvin tilanteita ja oman joukkueen onnistuneet lyöntisuoritukset sekä Janan harhaheitot onnistuttiin hyödyntämään hienosti. Valitettavasti tämä ei auttanut ja toinen jakso hävittiin lukemin 10-16.

Ottelu päättyi siis Janan voittoon 0-2. OtaKopilta kakkospalkinnon sai Jenni ja ykköspalkinnon Meri.

17.8.2020 OtaKoppi – Jana 0-2 (3-9, 10-16)

1. Auri Väljä 3v 0/1
2. Anni Kirkkomäki 1v 0/3
3. Erika Allekotte L1/3
4. Mia Hautala 2p1/0
5. Meri Terho S 5/2
6. Noora Torpo K (J10) 0/1
7. Reetta Arokoski 3p 0/0
8. Marika Riikonen 2v 0/0
9. Jannica Stenbäck K 0/2
10. Jenni Ruohoniemi (6/K) 0/0
11. Anneka Kruuti 0/0
12. Minna Vuorenpää 0/0
 
harhat 6

PJ: Aleksi Lehtonen