OtaKopin Naiset starttasivat kesän koitoksensa juhannusta edeltävän viikon sunnuntaina suuntaamalla vieraspeliin Järvenpäälle. Järvenpäällä vastassa oli helteinen sää sekä uusi ja kimmoisa kenttä. Samalla kentällä oli edeltävänä päivänä  OtaKopin Miehet kamppailleet huonolla menestyksellä KiPe:ä vastaan, joten nyt olikin siis loistava sama näyttää millaista taistelutahtoa löytyy OtaKopin Naisista.
 
Hutunkeitossa vastustaja vei pidemmän korren ja OtaKoppi aloitti ulkona puolustaen.
Kentällä nähtiin päättäväinen OtaKoppi, jonka vastustaja pääsi yllättämään vain kerran. Päättäväisyys kantoi myös sisäpelissä jossa kauden avauspinnat kotiin toi Anni Merin polttolinja haastolla sekä Erika Mian painavalla lyönnillä. Meri ja Mia pääsivät molemmat tuomaan juoksuja kun Meri pääsi vapaataipaleella kotiin ja Mia Marikan mailataituroinnilla. Aurin kotiutaessa Marika, siirryttiin toiseen vuoroon OtaKopin tukevassa 1-5 johdossa.
 
Juoksurikas sisävuoro saattoi hieman painaa OtaKopin ulkokentällä, kun KiPe pääsi peliin mukaan taitavalla kahden juoksun arvoisella läpärillä kolmosrajasta sekä painavalla takakentän sijoituksilla. OtaKopin toisella lyöntivuorolla ainoa onnistuminen nähtiin kun Noora kirmasi kotiin Mian lyönnistä. Kolmannen aloittavalla Kipe sai kurottua OtaKopin eroa vielä kahdella juoksulla ja OtaKopin lyöntivuorolla ei nähty onnistumisia ja näin ollen viimeiseen vuoroon siirryttiin kutkuttavassa 6-6 tilanteessa. Viimeiselle lyönti vuorolle kotijoukkue päätti tehdä muutoksia lyöntijärjestykseen, mutta tämä peliliike ei hämännyt OtaKoppia vaan sai joukkueen syttymään taisteluun entistä kovemmin - ulkokentällä palot napsittiin heti kolmesta ensimmäisestä mahdollisuudesta ja jakson ratkaisu nähtiin Mian upealla kahden pisteen arvoisella kunnarilla.
 
Toisella jakson kahdessa ensimmäisessä vuorossa kamppailu jatkui yhä tiukkana kun molemmat joukkueet onnistuivat juoksujen tehtailussa tyylikkäillä lyöntisuorituksilla sekä osaksi ulkokentän hermoilun avustuksella. Toiseen jakson tokaan vuoroon mentiin tiukassa 6-7 tilanteessa. Koronasta johtuva vähäinen treenaaminen ei näkynyt OtaKopin ulkokentällä kun viime kaudella tutuilla paikoilla nähtiin mieletöntä heittäytymistä ja koko kropan laittamista peliin. OtaKopin tiukka ulkopeli tuotti tulosta ja KiPe ei onnistunut toisen jakson viimeisillä lyöntivuoroillaan kertaakaan. OtaKoppi näytti sisukkuuttaan ja takoi toisen jakson tuloksen 6-11. Hellepeli helli OtaKoppin Naisia joka taisteli kotiin viemisiksi täydet kolme sarjapistettä.
 
Hellepelistä päättäväinen joukkue ei olisi selvinnyt ilman ensiluokkaista kentän varmasti cooleinta-huoltaja Saaraa tai täysillä tsemppaavaa pelinjohtaja Valtteria. Kauden aloituksessa nähtiin nälkäinen ja sisukas joukkue, joka sunnuntai-illassa Järvenpään kebab-ravintolassa juhlisti kentällä nähtyä peli-iloa. Pelit jatkuvat kun OtaKopin naiset suuntaavat vieraspelimatkalle Janakkalaan tulevana perjantaina 2.7. Nähtäväksi jää pystyykö OtaKopin Naiset tuomaan Janakkalan mopopojilta tuliaisina täydet kolme sarjapistettä?
 
KiPe06 - OtaKoppi 0-2 (6-8, 6-11)
1.Anni Kirkkomäki 1/5
2. Erika Allekotte 1/4
3.Noora Torpo 1/2
4. Meri Terho 4/2
5. Mia Hautala 1+5/1
6. Reetta Arokoski 1/0
7. Marika Riikonen 1/2
8. Jannica Stenbäck 0/0
9. Auri Väljä 1/0
10. Minna Vuorenpää 1/2
 
Vapaat: 1 Harhat: 1
PJ. Valtteri Marttila, Huoltaja Saara Tiainen