Useamman viikon kesätauon jälkeen OtaKopin naiset pääsivät jatkamaan pelikauttaan kotikentällä Tuuliniityssä. Täysi joukkue ja pelinjohtaja toiminut Eeli Lamponen kohtasivat Virkkalan Kirin (ViKin). OtaKoppi voitti hutun keiton ja pääsi aloittamaan ensimmäisen jakson sisäkentällä. Enimmäisellä vuoroparilla ei kummallakaan joukkueella syntynyt yhtään juoksua, mutta sen jälkeen OtaKopin peli alkoi rullaamaan. Toisella sisävuorolla Minna yllätti niin oman kuin vieras joukkueenkin tulemalla upeasti kakkospesältä kotiin Merin lyönnillä, tuoden OtaKopille toisen juoksun. Ensimmäinen jakso päättyi OtaKopin voittoon 5-2.

Toisella jaksolla vastustaja sai lyönnin kulkemaan ja heiltä nähtiin upeita lyöntejä sekä muutama kunnari. Kun taas OtaKopin ulkopeliä vaivasivat ikävät huolimattomuusvirheet. Myöskin sisäpelissä oli haasteita päästä kakkospesää pidemmälle ja toinen jakso päättyi vastustajan voittoon 1-10.

Tästä sisuuntuneena OtaKopin naiset lähtivät hakemaan voittoa supervuoroparissa. Vuoro alkoi ulkona ja hienojen polttoheittojen ansiosta vastustaja ei saanut yhtäään juoksua. Sisävuorolla Anni lähti kärkeen. Hienoilla näpyillä hänet vietiin kolmospesälle, josta Jannica kotiutti hänet upealla lyönnillä ja juoksi vielä itse kunnarin. Tämä toi OtaKopile tarvittavat kaksi juoksua ja voiton.

Ottelu päättyi siis OtaKopin voittoon 2-1.

1. Anni Kirkkomäki 0/2
2. Minna Vuorenpää 0/1
3. Erika Allekotte 0/0
4. Meri Terho 2/0
5. Jannica Stenbäck 1+1/1
6. Reetta Arokoski 0/0
7. Noora Torpo 0/2
8. Elina Verkasalo 0/1
9. Mia Hautala 3/0
10. Sanni Ohisalo 1/0
11. Marika Riikonen 0/0
12. Elina Leinonen 0/0
 
Pelinjohtaja: Eeli Lamponen