Tällä kaudella OtaKoppi kohtasi Päiväkummun Pesiksen Tuuliniityn kentällä 12.7. viimeisenä pelinä ennen pidempää taukoa Otakopin naisten ottelukalenterissa. OtaKopilla ei ollut jokereita käytettävissä, mutta sitäkin kovemmat yhdeksän numeroa täydessä iskussa.Uusin nouseva tähti Elina L. oli ensimmäistä kertaa myös ulkokentällä mukana numero yksi hihassa. Pelinjohtajana toimi Eeli, jonka johdolla olikin voitettu jo monen monta peliä.

Ensimmäinen vuoropari lähti hyvin käyntiin ja OtaKoppi sain paljon tilanteita aikaiseksi. Ensimmäisen juoksun löi Jannica ja toi Minna, toisen seuraava numeropari eli Erika löi Nooran kotiin. PäPe sai yhden juoksun harhaheitolla, mutta muutoin OtaKoppi piti tiukasti takapesät tyhjinä. OtaKopin toinen sisävuoro oli pitkä, vaikka vuoro alkoi kahdella ykköspalolla putkeen. Vuorolla tehtiin kolme juoksua lyöjinä Anni, Jannica ja Meri, ja juoksijoina Minna, Noora ja Anni. PäPen toinen sisävuoro oli lyhyt, mutta kolmas jatkuikin senkin edestä kunnarin siivittämänä. OtaKopin kolmannella sisävuorolla tehtiin kaksi juoksua: ensin Meri toi Jannican kotiin ja Meri juoksi lopulta Elinan lyönnillä koko kierroksen. Viimeiseen vuoropariin lähdettiin tilanteessa 7-6. Molemmat joukkueet tekivät kaksi juoksua, joten lopullinen lukema oli 9-8 OtaKopille. OtaKopilla juokujen tekijöinä olivat Meri ja Marika ja juoksijoina Anni ja Jannica.

Toisella jaksolla nähtiin vahvaa ulkopeliä ja molemmat joukkueet pitivät alkuun pesiä varsin tyhjinä. Tämä vastustus kuitenkin vain innosti OtaKoppia entistä parempiin suorituksiin ja ensimmäisellä vuorolla nähtiin peräti 5 juoksua. Vuoron tähti oli Sanni, joka löi Annin, Jannican ja Erikan kotiin ja vielä kunnarin siihen päälle! Marika kotiutti Sannin, joka pinkoi voittajana kotiin. Toinen jakso oli lyhyempi, mutta Erika pinkoi silti harhalla pinnan ja Meri löi Sannin kotiin. Vastustaja teki kolme juoksua ja kiri tilannetta hieman. Kolmannessa vuoroparissa taistelu jatkui ja molemmat joukkueet tekivät kolme juoksua. Jannica löi Annin kotiin ja seuraavaksi Meri kotiutti Jannican. Harhoista otettiin jälleen hyödyt ja Sanni toi vielä yhden pisteen OtaKopin tilille. Viimeisessä vuoroparissa PäPe teki yhden juoksun, mutta se ei riittänyt jakson voittoon. Jakso loppui 10-8 ennen tasoittavaa vuoroa.

OtaKoppi otti voiton 2-0 ja jatkoi Gallow’s Birdiin puimaan pelin käänteitä.

OtaKoppi – PäPe 2-0 (9-8, 10-8)

1. Elina L 1/0
2. Minna 0/2
3. Noora 0/2
4. Anni 1/4
5. Jannica 3/4
6. Erika 1/2
7. Sanni 1+3/4
8. Meri 5/1
9. Marika 2/0
 
PJ Eeli Lamponen