OtaKoppi tarjoaa jäsenilleen erilaisia mahdollisuuksia pesäpallon harrastamiseen.

Kesäpesis

Kesäpesis on rentoa pesäpallon pelailua (touko-elokuussa), johon voivat osallistua kaikki halukkaat taitotasosta riippumatta. Kesäpesikseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Omia välineitä ei tarvitse hankkia, sillä OtaKoppi huolehtii räpylöistä, mailoista ja palloista. Kesäpesistä pelataan naisten pallolla ja naisten rajoilla.

 Vuoden 2018 Kesäpesiskausi alkaa 16.5. keskiviikkona! Kesäpesis järjestetään viikoittain Olarin hiekkatekonurmella (Olarinniityntie 8) klo 18-20. Tervetuloa pelaamaan!

Ajantasainen aikataulu kannattaa tarkistaa OtaKopin kalenterista. Huom! Kesäpesis on tauolla 4.7. keskiviikkona!

Joukkueet

OtaKopin joukkueet osallistuvat kesällä 2018 miesten maakuntasarjaan, naisten aluesarjaan ja miesten kuntopesikseen. Jos kilpailutoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä hallitukseen tai tutustu tarkemmin joukkueisiin kohdassa Joukkueet.

Talvitreenit 2017-2018

Talvikaudella otakoppilaiset treenaavat Otahallilla, Espoossa. Treeniaikataulut löytyvät yhdistyksen kalenterista. Treeneihin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa (tunnukset hallitukselta). Treenit ovat tarkoitettu OtaKopin jäsenille. Lisätietoja otakoppi-hallitus (at) list.ayy.fi.

Kenttä

Maakuntasarjan ja aluesarjan pelipaikkana toimii Olarin hiekkatekonurmi osoitteessa Olarinniityntie 4, Espoo. Otaniemestä pääsee kentälle vaikkapa pyörällä tai bussilla. Ainakin bussin 195 pysäkki on kävelymatkan päässä kentältä. Helsingistä saapuvia palvelevat Kampin bussit 107, 121 ja 122, jotka tuovat sinut kentän läheisyyteen.

Jäsenyys & Some

Liittymällä OtaKopin jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja pääset mukaan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin. Jäsenet lisätään OtaKopin sähköpostilistalle, jonka kautta tiedotetaan tapahtumiin, treeneihin ja joukkueisiin liittyvistä asioista.
 
OtaKopin jäsenyys on ilmaista Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenille. Muille jäsenille jäsenmaksu on 30 euroa / kausi.
 
Käy tykkäämässä OtaKopista Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa!
FB-sivujen ja Instan kautta kerrotaan viimeisimpiä kuulumisia ja tiedotetaan myös tulevista tapahtumista.