OtaKoppi tarjoaa jäsenilleen erilaisia mahdollisuuksia pesäpallon harrastamiseen.

Kesäpesis

Kesäpesis on rentoa pesäpallon pelailua (touko-elokuussa), johon voivat osallistua kaikki halukkaat taitotasosta riippumatta. Kesäpesikseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua. Omia välineitä ei tarvitse hankkia, sillä OtaKoppi huolehtii räpylöistä, mailoista ja palloista. Kesäpesistä pelataan naisten pallolla ja naisten rajoilla.

Vuoden 2019 Kesäpesiskausi alkaa 15.5. keskiviikkona! Kesäpesis järjestetään viikoittain Tuuliniityn upouudella hiekkatekonurmella Tapiolassa (Tuulikuja 8, 02100 Espoo) klo 17:30-19:00. Tervetuloa pelaamaan!

Ajantasainen aikataulu kannattaa tarkistaa OtaKopin kalenterista

Joukkueet

OtaKopin joukkueet osallistuvat kesällä 2019 miesten maakuntasarjaan, naisten aluesarjaan ja miesten kuntopesikseen. Jos kilpailutoiminta kiinnostaa, ota yhteyttä hallitukseen tai tutustu tarkemmin joukkueisiin kohdassa Joukkueet.

Talvitreenit 2019-2020

Talvikaudella otakoppilaiset treenaavat Otahallilla, Espoossa. Treeniaikataulut löytyvät yhdistyksen kalenterista. Treeneihin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa (tunnukset hallitukselta). Treenit ovat tarkoitettu OtaKopin jäsenille. Lisätietoja otakoppi-hallitus (at) list.ayy.fi.

Kenttä

Maakuntasarjan ja aluesarjan pelipaikkana toimii Tuuliniityn upouusi hiekkatekonurmi Tapiolassa osoitteessa Tuulikuja 8, 02100 Espoo. Otaniemestä pääsee kentälle vaikkapa pyörällä, bussilla tai jopa metrolla. Bussin 550 pysäkki on aivan kentän kulmassa. Helsingistä saapuvia palvelee parhaiten metro ja Tapiolan metroasema, josta noin 500m kävelymatka kentälle.

Jäsenyys & Some

Liittymällä OtaKopin jäseneksi tuet yhdistyksen toimintaa ja pääset mukaan jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin. Jäsenet lisätään OtaKopin sähköpostilistalle, jonka kautta tiedotetaan tapahtumiin, treeneihin ja joukkueisiin liittyvistä asioista.
 
OtaKopin jäsenyys on ilmaista Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan ja Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan jäsenille. Muille jäsenille jäsenmaksu on 30 euroa / kausi.
 
Käy tykkäämässä OtaKopista Facebookissa ja seuraamassa Instagramissa!
FB-sivujen ja Instan kautta kerrotaan viimeisimpiä kuulumisia ja tiedotetaan myös tulevista tapahtumista.