OtaKoppi kasaa joukkueita opiskelijoiden pesiksen SM-kisoihin 19.-20.9.2015. Tänä vuonna miehille ja naisille on omat kilpasarjansa, ja rentosarja pelataan sekasarjana. Luvassa on rentoa meininkiä ja hauskaa pelaamista. Pyrimme saamaan kasaan miesten ja naisten joukkueet kilpasarjaan, sekä sekajoukkueen rentosarjaan, joten taitotasolla ei ole väliä, sopiva joukkue löytyy jokaiselle! :) Osallistua saa, mikäli on ollut opiskelija vielä vuoden 2014 aikana. Jatko-opiskelijoilla on myös oikeus osallistua kisoihin.

Ilmoittaudu heti mukaan: https://docs.google.com/forms/d/1Dkgnnc-5J_v49gPRy7XxRBwqPYuCz8GB46NrKA4AMNE/viewform?c=0&w=1

Lisätietoja kisoista: http://hypetys.sporttisaitti.com/opsm-2015

Pesiskausi huipentuu totuttuun tapaan opiskelijoiden SM-kisoihin, jotka järjestetään tänä vuonna Seinäjoella!

Kuten monet teistä jo tietävätkin OtaKoppi järjestää Opiskelijoiden SM- pesäpalloturnauksen 18.-19.9. Espoossa. Pelipaikkana toimii Espoonlahden mailapuiston kenttä ja viereinen koulumäen kenttä.

OtaKoppi järjesti toisena vuonna peräkkäin opiskelijoiden pesäpallon SM-kisat yhdessä Espoon pesiksen kanssa. Tavoitteena oli parantaa edellisvuoden onnistuneiksi kehuttuja kisoja. OtaKoppi osallistui kisoihin kolmella joukkueellaan, yhdellä kilpasarja- sekä kahdella rentosarjajoukkueella.

Opiskelijoiden liikuntaliitto OLL on myöntänyt OtaKopille vuoden 2010 pesäpallon OSM-kisojen järjestelyvastuun.

Ilmoittautuminen joukkueisiin on alkanut!

 

Kisat pidetään tänä vuonna 17.-18.9. Espoonlahdessa. OtaKopilta kasataan 1 kilpasarjajoukkue ja 2 rentosarjajoukkuetta. Osallistumisoikeus on kaikilla ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen opiskelijoilla ja jatko-opiskelijoilla sekä myös 2010 ja 2011 valmistuneilla.

Vuoden 2009 opiskelijoiden pesäpallon SM-turnaus on peruuntunut, koska turnaukseen ei saatu tarpeaksi montaa joukkuetta kasaan.

Kisat pelattu. Tammikuussa alkanut hurja työ sai arvoisensa kruunun kisoissa, jota ei edes syksyiset säät onnistuneet pilaamaan. Ensimmäisinä fiiliksinä jäi allekirjoittaneelle, että ilmeisimmin hyvää työtä on tullut tehtyä meidän tiimillä. Järjestelyistä ei vielä ole moitteita tullut.