On alkukauden huipennuksen aika. OtaKoppi järjestää sisäisen väännön Idän ja Lännen herruudesta. Kasvattajaseuran mukaan tehdyt Itä - Länsi valinnat ovat nyt saatu päätökseen ja OtaKopin Itä-Länsi spektaakkelin aluerajaus on tehty. Kasvattajaseuroja ja edustuksia löytyi aivan Superpesis joukkueista asti. Joukkueiden kokoaminen perustui avoimeen ilmoittautumiseen ja kasvattajaseuraan. Kaikki halukkaat pääsivät siis pelaaman. Mielenkiintoista oli myös, että kasvattajaseurana OtaKoppi löytyi parilta pelaajalta ja että Itä-Länsi aluerajaus sattui menemään OtaNiemen ja Espoonlahden välistä.

Itä-Länsi rajan on hoitanut, kuten Aalto yliopiston pesäpallojoukkueen kuuluukin, puolueeton AI-ohjattu neuroverkko. Joukkueet ovatkin siis jo kasattu, yhteinen harjoittelu ja taktiikkojen punominen on jo aloitettu. Saavu kuitenkin Tuuliniityn pesäpallo stadionille lauantaina 15.6.2019 seuraamaan ja kannustamaan joukkueita perinteikkääseen OtaKopin seurahistorian ensimmäiseen Itä-Länsi kamppailuun.

Kesäpesiskausi pyörähtää käyntiin 15. toukokuuta upouudella Tapiolan Tuuliniityn hiekkatekonurmella (Tuulikuja 8, Espoo). Kesäpesistä pelataan (lähes) joka keskiviikko klo 1730-1900.

Talvi alkaa pikkuhiljaa lähestyä, mutta ei hätää! OtaKoppi aloittaa taas talvikauden treenit tuttuun tapaan keskiviikkoisin klo 20 Otahallin pressulla ja sunnuntaisin klo 14.30 Otahallin monitoimihallissa. Ensimmäiset treenit ovat jo sunnuntaina 30.10. klo 14.30-16. Tapaaminen monitoimihallin katsomossa hiukan ennen treenien alkua.
Treeneihin ovat tervetulleita kaikki pesäpallosta kiinnostuneet! Kaikki kauden treenit löytyvät OtaKopin nettisivuilta kalenterista: https://otakoppi.fi/index.php/home/kalenteri 
Nähdään treeneissä!

Syksyllä tapahtuu! Uudet pelaajat, eli fuksit saapuivat Otaniemeen ja Otakopin kotikentän tuuliniityn uusi hiekkatekonurmi valmistui melkein samaan aikaan. Tuuliniityn kentällä järjestetäänkin syksyn viimeisiä treenejä 27.9. mutta sitä ennen käydään ottamassa maistiaiset sisätreeneistä 23.9. Aalto Sports Dayn merkeissä.

Talvikauden viimeiset sisätreenit pidetään Otahallissa vielä kahtena seuraavana sunnuntaina (24.4. ja 1.5.) normaalisti kello 14.30-16.00 ja keskiviikkona 27.4. kello 20.00-22.00.

Toukokuussa siirrytään pelailemaan ulos, ja kesäkausi aloitetaan keskiviikkona 11.5. kello 18.00 Tuuliniityn kentällä ensimmäisen kesäpesiksen merkeissä. Tämän jälkeen kesäpesis jatkuu tuttuun tapaan keskiviikkoisin kello 18.00-20.00. Tervetuloa kaikki taitotasosta riippumatta, ota kaverisikin mukaan pelailemaan!

OtaKoppi kasaa joukkueita ensi kesäksi. Joukkueet pelaavat miesten maakuntasarjaa ja naisten aluesarjaa, ja uutena tulokkaana pienen tauon jälkeen on myös miesten kuntopesis.

Lähiaikoina järjestetään joukkueiden aloitusillat, joissa kootaan porukkaa ja ajatuksia yhteen kunkin joukkueen osalta. Kaikki pelaamisesta kiinnostuneet ovat erityisen tervetulleita!

MILLOIN JA MISSÄ:
Miesten maakuntasarja: ti 9.2. klo 18 @ Rovio-sauna (Jämeräntaival 3A) HUOM! JO HUOMENNA, katso eventti alta!
Naisten aluesarja: ma 22.2. klo 18 @ Ossinkulma (Otakaari 18A)
Miesten kuntopesis: ilmianna itsesi osoitteeseen otakoppi-hallitus(at)list.ayy.fi

MIKSI: Pesis on kivaa!

ps. jos et pääse paikalle, ota yhteyttä otakoppi-hallitus(at)list.ayy.fi

OtaKopin naisten joukkue etsii uusia pelaajia mukaan kauden 2018 pesiskesään!

Järjestämme tutustumistreenit kaikille kiinnostuneille pesiksen jo-olemassa-oleville tai tuleville ystäville 22.3. torstaina klo 20:30-22:00 Otahallissa. Naisten joukkue pelaa tulevana kesänä aluesarjaa, jossa pääsee niin verestämään vanhoja taitoja kuin kehittymään kovaa vauhtia. Mukaan pääsee hyvin myös ilman aikaisempaa pesistaustaa ja tutustumistreeneihin voi tulla testaamaan sopiiko joukkue juuri sinulle. Mukaan tarvitset sisäpelikengät sekä räpylän ja mailan, mikäli niitä löytyy. Tule tutustumaan huikeaan tiimiimme ja viettämään aikaa pesiksen parissa!

 

Tästä pääsee vielä tsekkaamaan Facebook-tapahtumaan:

https://www.facebook.com/events/2025711910975368/?active_tab=about

 

MITÄ: OtaKopin naisten joukkueen tutustumistreenit

MILLOIN: 22.3. klo 20:30-22:00

MISSÄ: Otahalli (Otaranta 6)

 

OtaKopin hallitus ja toimihenkilöt vuodelle 2016 valittiin vaalikokouksessa 10.11.2015. Hallitus järjestäytyi ensimmäisessä kokouksessaan seuraavanlaiseen kokoonpanoon:

Puheenjohtaja: Sara Lilja
Rahastonhoitaja: Ville Huovinen
Sihteeri-tiedottaja: Saila Rappumäki
Tuomari- ja huumorivastaava: Maria Tikanmäki
Kesäpesisvastaava: Raine Nieminen
Kenttävastaava: Jaakko Ingerttilä
Treenivastaava: Jenni Ruohoniemi
Takarajapiru: Laura Riipinen
Varastovastaava: Tuomas Kyllönen

Toimihenkilöt: Ville-Veikko Paunu ja Juha Pohjantähti

Toiminnantarkastajat: Ville-Veikko Paunu ja Sampo Verkasalo

Varatoiminnantarkastajat: Juha Pohjantähti ja Tatu Raunio

Onko jäänyt paha maku pesäpallosta ala-asteen liikuntatunneilta? Nyt siihen löytyy korjaus! Otakoppi järjestää talven aikana rentoja pesäpalloharjoituksia, joihin on helppo liittyä mukaan, vaikka ei olisi ikinä räpylää käteensä ruuvannutkaan. Tammikuun ensimmäisissä tutustumistreeneissä on helppo tutustua lajin pariin hauskojen harjoitteiden muodossa. Paikan päällä ammattivalmentajat ja -pelaajat ohjastavat kaikki lajin saloihin. Tervetuloa kaikki aloittelioista superpesis pelaajiin mukaan.

Tapahtuman Facebook-sivu: http://tinyurl.com/tutustumistreenit

OtaKoppi on perinteisesti järjestänyt kesäisin, kerran viikossa, rentoa pesiksen pelailua Tuuliniityn kentällä Tapiolassa. Vuoroilla harjoitellaan heittoa ja lyöntiä sekä lopuksi laitetaan pelit pystyyn mikäli on riittävästi osallistujia. Kesäpesis on ollut sen verran suosittua, että lähes poikkeuksetta joka kerta päästään pelaamaan. Tervetulleita ovat kaikki halukkaat taitotasosta riippumatta. OtaKoppi huolehtii räpylöistä, mailoista ja palloista, joten varusteista ei homma jää kiinni ! :) Kesäpesistä pelataan naisten pallolla ja naisten rajoilla.

Kesällä 2015 kesäpesis on keskiviikkoisin klo 18 Tuuliniityn kentällä Tapiolassa. Kesäpesis jatkuu elokuun loppuun asti.

Nähdään Tuuliniityssä!