OtaKoppi ry:n hallitus on kokouksessaan 18.11.2013 päättänyt luoda yhdistykselle Kunniajuoksu-tunnustuksen, joka myönnetään pitkäjänteisestä ja monipuolisesta toiminnasta tai suuresta työpanoksesta yhdistyksessä. Tämän tunnustuksen myöntää OtaKopin hallitus.
 
 
Ensimmäiset Kunniajuoksu-tunnustukset myönnettiin Matti Aarniolle, Tommi Seppäselle ja Toni Anttilalle.
 
 
Matti Aarnio on OtaKopin perustajajäsen ja hän toimi ensimmäisen hallituksen puheenjohtajana. Hän teki yhteisömme eteen työtä jo ennen yhdistyksen olemassaoloa. Hän on ollut suurella henkilökohtaisella panoksella järjestämässä kaikkia kolmea tällä porukalla organisoituja OPSM-kisoja. OtaKopin toiminta on ollut hänelle sydämen asia ja hän on pitänyt huolta yhdistyksestä myös ns. aktiiviuran jälkeenkin. Matti testamenttasi toiveensa ja visionsa OtaKopin tulevaisuudesta siirtyessään sivuun uusien tekijöiden noustessa ja toimi tämän jälkeenkin taka-alalla hallituksen maililistaa silmälläpitäen.
 
 
Tommi Seppänen on myös OtaKopin perustajajäsen ja hän on tehnyt paljon tärkeää työtä yhdistyksen kasaan laitossa, ylläpitämisessä ja toiminnan kehittämisessä. Häntä voisi kutsua myös yhdistyksen tapahtuma-aktiiviksi, näyttäen iloista esimerkkiä juhlimisesta ja laulamisesta. Hän toimi OtaKopin hallituksessa yhdistyksen kolmena ensimmäisenä toimintavuotena mm. tiedottajana ja hallituksen puheenjohtajana varapuheenjohtajan roolissa. Hänen käsialaansa ovat mm. OtaKopin web-sivut ja jäsenrekisteri, mutta ennen kaikkea muistamme hänen ikimuistoiset karaoke-esitykset.
 
 
Toni Anttilalle myönnettiin Kunniajuoksu-tunnustuksen lisäksi yhdistyksen arvokkain kunnianosoitus, kunniajäsenyys.
 
 
Ote OtaKopin säännöistä luvusta 2 pykälästä 6: "Yhdistyksen kunniajäseneksi voi hallituksen kokous kutsua henkilön, joka on erityisesti ansioitunut yhdistyksen toiminnassa tai muuten merkittävästi edistänyt sen pyrkimyksiä."
 
Toni Anttila on OtaKopin perustajajäsen. Hänen panostaan yhdistyksemme eteen on lähes mahdoton mitata tai yrittää kattavasti listata. Hän on koko yhdistyksen olemassaolon ajan tehnyt valtavasti tärkeää työtä ja ollut käytännössä jokaisessa päätöksessä mukana.
 
Tonin ansiota oli yhteisömme muodostuminen. Hän otti hoitaakseen kesäpesisten järjestämisen vuonna 2006, keräsi OPSM-joukkueen 2007 vuoden kisoihin sekä järjesti vuoden 2008 kisat yhdessä Matin kanssa. Pesäpallon pelaaminen tässä porukassa oli hauskaa ja se hauskuus sai aikaan OtaKopin perustamisen vuonna 2008.
 
Toni toimi OPSM - kisakoordinaattorina vuoden 2010 kisoissa ja teki myös seuraavan vuoden kisoissa totuttuun tapaan paljon duunia. Hän perusti OtaKopin tuomaritoiminnan vuonna 2010 koordinoimalla kaikkien OtaKopin jäsenten tuomarointeja kahden vuoden ajan. Eikä hän ainoastaan koordinoinut, vaan hän on henkilökohtaisesti tuomaroinut valtavasti ja palkkiot ovat menneet talkootyönä OtaKopin hyväksi. Hän on edistänyt OtaKopin varainkeruuta myös järjestämällä talkootöitä ja tietenkin myös itse osallistumalla niihin. 
 
Toni on ollut elintärkeä linkki kilpailutoiminnassamme. Hän on kenenkään pyytämättä ottanut vastuun kentän piirtämisestä miesten pelejä varten, tullen usein jo yli kahta tuntia ennen pelin alkua Tuuliniittyyn. Hän on toimittanut pelaajille pelivälineitä ja poikennut satoja ellei tuhansia kilometrejä omalta reitiltään poimiessaan ja heittäessään pelaajia.
 
Monet meistä tuntevat Tonin pelinjohtajana. Hän on ollut 5 vuotta OtaKopin miesten edustusjoukkueen ohjaksissa, johtanut ensisijaisesti OPSM-joukkueitamme ja näiden lisäksi tehnyt lukuisia yksittäisiä pelinjohtotehtäviä kuntopesisjoukkueissamme. Kaikki OtaKopin joukkeissa pelanneet muistavat hänen tuuletuskarjuntansa viuhkan ääreltä tai ihan vain kentän laidalta.
 
Toni on oman innostuksensa siivittämänä tehnyt pyyteettömästi töitä, uhrannut paljon vapaa-aikaansa ja varmasti myös rahojaan yhdistyksen ja meidän kaikkien puolesta. Hän on ollut täydellä sydämellä mukana kaikessa mitä OtaKoppi on historiansa aikana tehnyt.
 
 
Tunnustukset palkintoineen julkistettiin OtaKopin 5v vuosijuhlissa 7.12.2013.