Eli, joukkuetta kaivataan. Käyppä laittamassa mahdollisuutesi osallistua peliin täällä: http://www.doodle.com/ghtmneitu7ykfunf. Kun toivottavasti  kiinostuneita on paljon, niin yritetään järjestää kaikille pelailua useamman ottelun muodossa

OtaKopilta joukkue kuntopesissarjaan

OtaKoppi on rennonrohkeasti ilmoittautunut pääkaupunkiseudun miesten kuntopesis-sarjaan. Tavoitteena ei enempää eikä vähempää kuin sarjan voitto! Nojoo, ehkä paljon hyviä pelejä kesälle olisi hyvä tavoite.

Kuntopesis on siis eräänlainen puulaakisarja. Järjestävän tahon puolesta tulee tuomaroinnit, kenttäasiat ja muut järjestelyjutut. Eli meidän tarvitsee maksaa sarjamaksu, ilmestyä pelipaikalle ja kotiotteluihin toimittaa uusi pelipallo.

Tarvitsisimme rinkiin noin 15-20 pelaajaa, jotta kesän ajan saadaan pelit kunnialla vedettyä läpi. Osallistujilta tullaan mahdollisesti perimään pieni sitouttamismaksu, jolla pyritään osittain kattamaan myös sarjan kustannukset. Summa ei tule suuri olemaan. Pelit alkavat heti toukokuun alussa ja jatkuvat likimain kesäkuun puoleenväliin ja jatkuvat taas muutaman viikon elokuun tokalta viikolta alkaen. Pelit pelataan Helsingissä Väinö Tannerin kentällä ja Käpylän urheilupuistossa. Kyytejä peleihin ainakin Otaniemestä yritetään järjestellä.

Sarja on hyvin vaihtelevan tasoinen. Muutama kova jengi, joiden kanssa jouduttaneen tekemään kovasti töitä ja taas muutama kovin kevyttasoinen joukkue. Hyviä pelejä on varmasti tiedossa.

Mikäli kiinnostuit, laita sähköpostia Toni Anttilalle toni.anttila (ät) iki.fi, jossa kerrot mahdollisuuksistasi osallistua kuntopesispeleihin kesällä. Myös kysymyksiä voi heitellä samaan osoitteeseen.