Doodlaa ittesi mukaan: http://doodle.com/9kxf9acxzng5r6hc
------------------


Ensi kesänä pelataan pelataan OtaKopissa miesten aluesarjaa perinteisen kesäpesiksen lisäksi. Tämä asettaa haasteen, että meiltä tulee löytyä oman seuran puolesta tuomareita. Yllä aikataulu, jonka toivoisin mahdollisimman monen laittavan kalentereihinsa.

Kaikille jotka haluavat pelata aluesarjajoukkueessa ensi kaudella tämä koulutus on lähes pakollinen, ihan sääntötuntemuksen takia. Ja kaikille muille erittäin suositeltava. Varsinkaan kun oppimisesta ei tarvitse mitään maksaa.

Lisäksi kun suorittaa tuomarikortin, saa vapaan pääsyn lähes kaikkiin pesäpallo-otteluihin ensi kesänä(Itä-länteen ja superin sijoitupeleihin ei pääse). Tuomarikortin edellytyksenä korttikokeen lisäksi on kilpailulupa ja vakuutus, jotka yhdessä maksavat 44/41e, arvokkaampi kattaa myös pelaamisen aluesarjassa. Innokkaalle pesäpallon ystävälle moinen summa tulee hetkessä takaisin säästettyinä pääsylipputuloina.

Viestin sanoma tiivistetysti: tuomarikoulutukseen lähteminen on erittäin suositeltavaa.

Doodlatkaa itsenne mukaan: http://doodle.com/9kxf9acxzng5r6hc . Kaikille halukkaille pyritään järjestämään kyyditys Espoonlahteen.