Tarkoittaa viime vuoteen nähden hiukan enemmän pelejä ja vähän lisää sitoutumista. Ei kuitenkaan mitään nipotusta olla tuomassa hommaan mukaan. Toivotaan, että saadaan joka peliin väh. 9 pelaajaa vaikka pelit ovat toisinaan vähän kauempana.

Kustannukset pelaajille tulevat olemaan viime vuotta korkeammat. Jokaisella pelaajalla pitää olla lisenssi, vakuutuksen kanssa 44e. Lisäksi kotiotteluiden tuomaroinneista ja palloista tulevat kulut tasataan pelaajien kesken, tuomaroimalla yhteistyöjoukkueemme pelejä(vielä auki) saa maksuista alennusta. Summat ja käytännöt vahvistetaan lähempänä kesää.

Nyt kuitenkin haluaisin ilmoittautumisia aluesarjaan haluavilta pelaajilta. Ilmoittautuminen ei ole vielä täysin sitova, mutta minulle erittäin tärkeää ennakkotietoa. Ilmoitathan jo nyt jos tiedät kesällä olevan jotain aikoja jolloin et pääse pelaamaan ja mikäli en ole sinua aiemmin nähnyt, tietoja pelitaustastasi. Pelit alkavat toukokuussa ja elo-syyskuun vaihteessa pelataan viimeiset pelit viimeistään. Pelejä kertyy hiukan toistakymmentä, joista puolet kotikentällä Tuuliniityssä.

OTA YHTEYTTÄ!

Toni Anttila, aluesarja JoJo
toni.anttila(äät)iki.fi
040-7366917