Joukkueen on tarkoitus osallistua ensi kesänä (kesä 2012) Etelän pesiksen aluesarjaan. Aluesarja on naisten alin kilpasarja ja kuluneena kesänä kyseisessä sarjassa pelasi yhdeksän joukkuetta. Kullekin joukkueelle pelejä kertyi kesän aikana 16 eli 1-2 peliä viikossa, joista puolet kotipelejä. OtaKopin kannalta katsottuna kaukaisin vieraspeli tänä kesänä olisi ollut Hämeenlinna ja suurin osa peleistä olisi pelattu pääkaupunkiseudulla.

 

OtaKopin joukkueeseen kaivataan nyt hyviä tyyppejä täydentämään vielä aikalailla vajaata kokoonpanoa! Aiempaa kokemusta joukkueessa/kilpasarjassa pelaamisesta ei välttämättä tarvitse olla, vaan liikunnallisuudella ja innokkuudella pääsee jo pitkälle. Pesiksen olisi kuitenkin hyvä olla jollain tavalla tuttua puuhaa. Toisaalta tässä on myös loistava tilaisuus palata pesiksen pariin junnuvuosien jälkeen tai jos kaipaa rennompaa peliporukkaa totisemman pelaamisen jälkeen.

 

Ensi kesänä ajatuksena on pelien lisäksi treenata kerran viikossa. Talvella treenaamaan pääsee oman innostuksen mukaan OtaKopin kaikille yhteisillä vuoroilla.

 

Jos kiinnostuit edes hieman, niin ota yhteyttä allekirjoittaneeseen! Lähde mukaan pelaamaan hauskaan porukkaan. :)

 

Terveisin,
Elina Kekki
OtaKoppi ry / hallitus
etunimi.sukunimi(at)iki.fi