OtaKoppi on Aalto-yliopiston ainoa, mutta paras pesäpalloseura. OtaKoppi edustaa Etelän Pesiksen virallisissa sarjoissa naisten ja miesten joukkueella, sekä kuntopesisjoukkueemme pelaa rennommassa sarjassa. OtaKoppi on kaikille aaltolaisille tuttu kesäisin järjestettävän Kesäpesiksen ansiosta, joka on avoin kaikille Aalto-yliopiston opiskelijoille. Jäseniä OtaKopilla on toista sataa.

Yrityspesis

Jos haluat järjestää pesispitoisen virkistysiltapäivän yrityksellesi, Yrityspesis on sinulle! OtaKoppi järjestää teille treenit tai pelit hoitaen kentän (hiekkatekonurmi), varusteet, valmentajat sekä tuomarin paikalle. Ohjelma voidaan sopia yhdessä ja muokata juuri teille sopivaksi. Peruspaketit on hinnoiteltu seuraavasti:

Treenit + peli

3,5h 850€

Treenit

1,5h 400€

Ole yhteydessä puheenjohtajaan Topi Räty (etunimi.sukunimi[at]hotmail.fi) ja keskustellaan lisää!

Sponsorointi

Voitte myös tulla mukaan tukemaan Aalto-yliopiston pesäpalloseuran toimintaa OtaKopin sponsoriyrityksenä! Sponsorisopimus on voimassa kolme vuotta ja sen myötä yritys on näkyvissä OtaKopin peliasuissa sekä OtaKopin jäsenille suunnatuissa sähköposti- ja some-kanavissa. Varat käytetään suoraan seuratoiminnan urheilukuluihin kuten kenttämaksuihin ja peliasuihin vähentäen jäsenten kausimaksuja! 

Pieni sponsorointi

300 €

Logopaikka peliasujen takana

Yritysesittely somessa

Laaja sponsorointi

600 €

Logopaikka peliasujen edessä

Yritysesittely somessa ja OtaKopin maililistalla

Sponsorointiyritys saa logonsa peliasuihin, jotka on kovassa käytössä ympäri vuoden, oli kyse sitten
pelipäivästä tai Aalto-yliopiston opiskelijatapahtumasta. Pienen sponssipaketin logopaikka on takana ja Laajan sponsorointipaketin logopaikka edessä. 

Sponsoriyritykset esitellään OtaKopin sosiaalisessa mediassa OtaKopin 400 seuraajalle! Laajaan pakettiin kuuluu erillinen yritysesittely, joka laitetaan sosiaalisen median kanavien lisäksi jäsenten sähköpostilistalle (300 Aalto-yliopiston opiskelijaa). OtaKopilla on käytössä Instagram ja Facebook.

Ole yhteydessä Topi Räty (etunimi.sukunimi[at]hotmail.fi)!